Shërbimet Biznesi

Të gjitha shërbimet biznesi nga Mjeshtri.

Pastrime / Dezinfektime / Certefikata DDD

Keni nevojë për një pastrim rrënjësor të ambjenteve të biznesit tuaj?! Ju duhet një dizinfektim professional?! Apo keni nevojë për një Certefikatë DDD?! Na telefononi për shërbimin që ju nevojitet… Ne ju pajisim me faturën TVSH

Shërbim plotësimi stafi

Keni nevojë për kamarier, banakier, economist, pastruese, kasiere apo një profesionist tjetër?! Ne e sjellim tek ju. Një staf I lumtur sjell klientë të lumtur…

Studim Tregu

Po mendoni të fusni një product të ri në treg dhe keni nevojë të bëni një studim të hollësishëm tregu?! Na jepni pikat që ju interesojnë dhe mjeshtrat tanë të ekonomisë do bëjnë një studim të mirfilltë për ju, si në terren edhe në procedura.

Marketing (prodhim-zbatim)

Keni një event për të promovuar?! Një product për të reklamuar?! Apo doni të ngrini një enigmë për të bër gati tregun tuaj?! Ne ju japim idenë dhe e zbatojmë për ju. Gjithcka e ngritur prej mjeshtrave tanë.

Transport

Dëshironi të tansferoni biznesin tuaj?! Apo dëshironi të transportoni stafin tuaj?! Gjithcka që ka të bëj me transportin. Në ndihmën tuaj me cmimet dhe cilësinë më të mirë të shërbimit

Shërbime të tjera

Dhe shumë shërbime të tjera, na kontaktoni dhe ne mund t'ju ndihmojmë!

Telefononi tani në +355 685200000